Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text till dig

Nu skriver jag till dig
Du som sitter tyst och aldrig hörs av
Om du nu hör mig
Du som aldrig blir älskad fast allting du gav

Jag har några ord
de kan hjälpa på vägen
De finns på himmel o jord
Hjälper dig uppför stegen

Du som blivit sviken
Av någon vän eller nära
Vaknat i diken
Sviken av kära

Stäm upp till sång
Bry dig inte om dem
För varje gång
De slitit en lem

För du förtjänar vara kär
Precis nu och alltid
Kärleken finns här
Alltid därvid

Dra på munnen
Låt mig se dig le
Låt dig bli funnen
Låt detta ske

En vers som i bibel
Ja hoppas du lyssnar
Du må förbli flexibel
Men aldrig du tystnar

Låt dem höra din röst
Låt dig bli hörd
Finn din tröst
Skörda din skörd

För du är precis lika bra
Om än bättre än andra
Så vara på modet ditt ta
Tillsammans vi vandra




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 370 gånger
Publicerad 2018-02-22 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand