Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv en låt

varje ton en miljon
frekvenser, sekvenser

av ett motiv, så skriv en naiv
melodi med ett driv

och ett sväng med lite häng
ett groove, ett prov

på att du är en jazz-katt,
... omkring midnatt ...

så ge oss nu nånting, ge oss lite swing –
lite ding ding-a-ding

en slinga med klös, ett sjujävla ös,
en hejdlös och tidlös låt

en låt som gör mig sanslös...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-22 21:19



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Underbar!
2018-05-05

  morgonstjärna VIP
riktigt kul det där med klös

det vill man ju ibland klösa på tapeterna.
riktigt hejdlöst roligt
2018-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag skrev faktiskt en jazzlåt en gång.
2018-02-23

    ej medlem längre
Skall bli!!!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP