Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om mirakel

 

 

 

 

 

vilsevind

björkvidjor gungar ett enda

obevakat ögonblick

ur springan

mellan tid och evighet

sipprar

vårandedräkt

du och jag

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-22 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg