Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande



Släcker inte dagen
blundar natten i tystnaden famn
genomstungen av den röda blommans namn
vi lever mellan två världar

bland bokstävernas svärta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 22:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
faktiskt sant ändrar inte en bokstav jag skrev 2019 kram<3
2021-05-13

  morgonstjärna VIP
det finns ingen som du, du är fantastisk med den ryggsäcken kram <3
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP