Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig ...

Inom mig viskade en röst,
försiktigt,
ömt,
sjung med.

De sjöng högt omkring mig,
säkert,
mjukt,
säkra toner.

Rösten höll jag tillbaka,
osäkert,
viljan,
att sjunga.

Inom mig säger en röst,
opera,
fortsätt,
stark röst.

Jag borde inte ha slutat,
för min röst är värdig operan,
även om en kör duger som substitut.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm