Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende i mun


leendes in i min mun
leds jag åter

låter mig bestämma
takten för tungan

låter mig älska dig
mina läppar
som ömt slutes

tungan leker
smakar
ler
är

låter fingrarna smeka
mina händer som
känner

munnen som
slickar
njuter

slickar dina safter
intensivt eller lent
hur du så önskar

vad du nu vill
alltid för
dig

jag äter av dig
slickar i mig ditt vin

när du ligger framför mig
njuter när du njuter

dina stön vibrerar
så även mig

när jag smakar
tagandes dig
djupt

dina suckar
när det på djupet gås

vill vi båda ha mer og mer
en stund af amour
passion

i renaste lusta
fager närhet

jag sväljer
din nektar

vinet av din själ

din njutning
av pur nivå























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-23 00:11



Bookmark and Share


  H.C.B
att ledas https://www.youtube.com/watch?v=eRvfxWRi6qQ

applåd till dig

2018-02-24

  Öknens Ros VIP
sensuellt, nära, att njuta av stunden.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando