Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Für Elise

Nyckeln till frihet sattes i min dörr
tidigt 03.15 en morgon när alla älskade.

Söta små tryck hängde inramade på väggen. Föreställde små gosiga djur som fanns förr, man klappade dem på huvudet
och de bet så kärleksfullt i fingrarna.

Wunderbaum granbarr doftande
som en pissoar bakom en billig sylta,
kommer alltid att tänka på det när jag plockar upp dina underkläder efter ditt besök.

Vår kärleksmusik avslutades med att din kille sparkade igång sin Hd ute på gatan.

Det är de låga varvtalen på tomgång
som kändes som Pulsen i din utlösning,
du kallar det alltid eftersläckning men ibland feltänder du med en knall.

Nyckeln till friheten, du tog med dig
den med orden. Jag betalar slutnotan
i efterskott vid nästa besök.

© Bosse 23 februari 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-02-23 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten