Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset från en begagnad lampa

Lampan

är

släckt.

Ljuset

Det skarpa

Det hoppfulla

Lyser med sin

Frånvaro.

De fingrar

Som en gång tände

Har

Flytt

Och tagit

ljuset med sig

Och lämnat

Ett tomrum

Och en ledsen själ




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-23 06:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kommer osökt att tänka på Jimi Hendrix-
låten "The burning of the midnight lamp." Din text slår an en ton av flyktighet, och hur skör tråden mellan ljus och mörker är.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP