Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Der Marktschreier

Der Marktschreier

från Medeltidens

marknadsgyckel

har funnit en ny marknad

i vår tid

Marknaden heter

Melodifestivalen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 06:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skränodi
Fes-tivalen
Borde den
heta istället
Med buller
och bång
utan någon
Sång!
:|
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP