Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkterad punkt

Vad är det jag förtränger?
vad gömmer sig längst där inne?
som kunde ha varit

En punkterad punkt
det är där jag är
huvudet stänger ner
varken in eller ut
fungerar inte

Jag vill följa en flod
in bland träden
bada i en skog

Men jag simmar på asfalten








Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-02-23 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP