Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärtA

 

bor drakens andedräkt
mellan hjärtslag och tystnad
sjunger hjärtat livets sång

din framtid kan vara given
men livet har en spång


På en skälvande stjärnvajer
vandrar tankens gång

hjärtat slår högre och tätare
ju närmare hoppets båge själen når
som
räckar sig
mellan himmel och jord
stegen
för alla jordbundna små



Våra fötter kan gräva stigar
mellan våra dagars torn
men så kommer stigens tystnad

som heter kärlek och förtröstan
och tron på meningen allt

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-23 09:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
förunderligt passande i stunder som dessa.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP