Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text efter att ha lyssnat på programmet STIL 23/2 i SR1 om färger


Kontrastverkan

Färgen vit är ingen intetsägande färg

trots att man tycker att den inte är någon färg

Framför allt kan den framhäva

en mycket fin kontrastverkan




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-02-23 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP