Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molntäcke

det blåaste blå
långt uppe över molntäcket
här finns bara rena tankar




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-26 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader