Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPE I VARV

kommer hem uppe i varv

ganska långt till nästa garv

folk gör allt som står i dess makt

för att spä på mitt självförakt

mår jag bra, så ska de se till

att jag blir arg, det är vad de vill

det räcker med en kort stund på stan

så blir jag sned, jag blir aldrig van

man vill få mig ur balans

så jag förlorar vett och sans

dagen är räddad när man nått sitt mål

men jag ska skaffa en vilja av stål

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/2 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2018-02-23 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP