Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEDSTJÄRNA

Jag vill backa
och gå om vägen 
jag gått

välja en annan
där jag vid vägskälet 
stått

inte förhasta mej
utan tänka till
fundera
vad är det jag vill

stanna och undra
vad blir det av detta
är verkligen denna vägen 
den rätta

kanske någon ledstjärna
ser mina tvivel
manar mej att följa
den ut i livet

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-23 15:20



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Följ din ledstjärna!
2018-02-25

  Piann VIP
Fint beskrivet. Att välja rätt väg...
inte det lätta i livet.
2018-02-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så tänker man nog ofta...fint skrivet...
2018-02-24

  Minkki VIP
Fint, Maj-Lis! välja väg är inte det lättaste, när man inte vet vilken som är det rättaste ... bra ämne, bra text
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP