Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bromsa in

Jag har stannat upp
Tankarna mal fortfarande

Men i min kropp är det lugnare
Katastrofkänslorna är borta




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 15:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt lugn i denna
och fina molnkuddar på himlen
bäddar till ro
2018-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Skönt när bördorna lättar!
2018-02-23

  ULJO
Gott att höra
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson