Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Tröga tankar far genom huvudet
Tankar som kittlar min fantasi

I ett lugn mitt i stormen
Vågorna går höga

Och mitt ibland dem är jag
Vad är verklighet

Ser mig över axeln
Men det är ingen där

Rösterna i mitt huvud
Hörs som med ett filter

Är detta verkligheten




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-23 15:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja ibland undrar nog de flesta
då vi står där i gryningens
fotvatten.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson