Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåta diagnoser


Visst blir jag kåt när vi möts i krogvimlet. Du har tajta kläder, lovar att dina katter är annorlunda och inte rusar hela natten. Klart jag följer med dig hem helt utan tanke på att du kan ha en sexuell diagnos.

Inte anar jag oråd när du sätter dig på golvet i vardagsrummet, tänder stearinljus och börjar analysera ljusets fladdrande ljushet. Det är faktiskt ett ömt ögonblick jag alltid kommer minnas.

Hur händer allting så snabbt? Alltså, trosorna åkter upp i taklampan och fittan är rakad, men katterna får spader eftersom du lovat hänga med dem till en klinik imorgon som skapar klarvakna diagnoser.

______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-23 16:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
grymt tragikomisk ! ljuvlig !
2018-02-26

    ej medlem längre
fattar inte men ändå rätt bra.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP