Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot Demokrati

Många har hört att Vi lever i den bästa tiden i historien
All de dåliga nyheter man hör finns endast på media och lektioner
Mohammed Ali efter OS guld fick inte äta i en resturang för att han var svart
Och detta var endast 58 år sen
Åk till USA, får du se mörkas misär och inser att detta är långt ifrån över
För endast 73 år sen stöttade nästan hela världen förintelseläger
Och jag ljuger inte när jag säger att judarna var portade från hela världen
Men det här har gått förbi låt oss blicka framåt förbi rasism och för demokrati
Mitt enda svar är att sluta snacka skit

Människorättigheterna i Palestina är er demokratis konsekvenser
Israel får skjuta civila utan problem men aja baja om ni palestinier kastar stenen
Jag har en fråga, Hur många av er har fått höra om det bortglömda Jemen?
Där det dör ett barn var 10 minut med svenska vapen, var fan är FN?

Är de för upptagna att diskutera om USA ska invadera Afghanistan
Där de kan skapa ett till Alkaida militär bas.
Eller kanske rädda världen från kärnvapen i Irak
Där de endast förstörde landet och inte ens oljat fick landet ha kvar
Är världen fortfarande påväg fram jag vill ha ett svar
Hmm det kanske behövs startas ett nytt krig i Vietnam?

Freedom Writer




Bunden vers (Rim) av Brave
Läst 192 gånger
Publicerad 2018-02-23 17:10



Bookmark and Share


  Brave
Hej Larz! Va kul och höra Christoffer Fjellners åsikt som han uttalade i EU parlamentet.
Här två pålitliga länkar som visar hur mycket rasism Israel har i deras så kallade "Demokrati"
Det Hamas gör är inget bra men är mindre än 1/10 av vad Israeler behandlar civila i Palestina.
Är du dessutom påläst så hade du vetat att mellanösters mest demokratisk land är Irak.
Ha en fortsatt trevlig helg <3


https://www.timesofisrael.com/most-israeli-jews-agree-africans-are-a-cancer/

http://www.ltz.se/opinion/debatt/israels-rasistiska-demokrati

2018-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Israel är Mellanösterns enda demokrati och Palestina en BLUFF.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Brave
Brave