Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERTÖNTAR, SE HIT!

jag utestänger vintern
jag drar ner persienner
nu är jag glad och stark igen
med kraft som en ardenner
vi går mot mars med raska steg
med trots i våra flaggor
och när vi nått till slutet är
april i våra faggor


LARZ GUSTAFSSON 23/2 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2018-02-23 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Intet är som väntans tider"... nu ligger hela härligheten framför...
2018-02-28

  Kungskobran VIP
Värmer mig framför brasan.
Rekommenderas.
2018-02-28

  Språk, hjärna!
Jag är en vintertönt! Det finns inga myggor och fästingar i alla fall!
2018-02-27

  objekt3
ide
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP