Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss

Tidsbestämt möte
Akut insats måste till
Du hann ge dig av




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 18:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Den ständiga jakten på tid.
2018-02-23

    ej medlem längre
Kanske inte bättre sent än aldrig....
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén