Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av döden

I skuggan av döden ramlar flosklerna över mig som hagel.

Ytligheten och tramset sätter sig som kräksjuka i min kropp.

Ensamheten och tomheten vrålar ut sitt segerbröl.




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 19:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
djupet i denna är oerhörd!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta