Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radbands oreda

Makadam makadam makadam
blir trefalt krossad, sådan mjölmat.
Som i mina tankars förlustelser
det gnisslar mellan tänder.

kräftklor krasar grymma röda
bilden av benen som
hänger i skägget
och alla snackar Livet

Månen som går vidare
underligt leende, zombien
är likt ljust bröd
som på kamrer flinten.

Han dansar i gallerian
dansar bland ungdomen
och pappers månen lyser
ännu en liten stund.

Vem kunde väl tro att den kräftskivan skulle ha månens kratrar och skratta med amalgam tänder.
De äter, drycken skördad bland ekar
druvsaft i boxen, min fabrikör, hen
dricker vatten ingen vågar protestera emot givna regler.

Drakulabettet kliar under plåstret
från vårdcentralens akutmottagning.

© Bosse 23 februari 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-23 20:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Modernistiskt värre. ..
av ett språkets
Kringelkorg
Ordmästare!
:}

2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten