Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap.

Vänskapen värmer
utan ord.
En blick
ett leende.
Samhörighet
skratt.
Du är min vän
vi vet-utan ord.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-23 20:13



Bookmark and Share


  ULJO
Äkta vänskap. Fint
2018-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Äkta vänskap är guld värd...
2018-02-24

  Anya VIP
Jaa det är guld värt att ha vänner. <3
2018-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Men så bra...det är sann och äkta vänskap!
2018-02-24

  Gunnel Eriksson VIP
Välformulerat om vänskap.
På pricken.
2018-02-24

    ej medlem längre
Så fantastiskt klart uttryckt. Precis så är det!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP