Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En papperslapp

fotsteg i trappan
halv fyra på natten

en papperslapp instucken i dörrspringan
”jag gillar dig” står det




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-23 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart!
2018-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Och till skillnad från ett visst barfotabarn har du inte tappat bort den...
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP