Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Examen

Panik över gammalt möte med sårbarheten där nya ögon vilar
Tre år blev fem år
Dock fortfarande en känsla på noll
Dömande vakande blickar gömda bakom ett leende
Hur skall ja segra?




Fri vers (Fri form) av LizzyyO
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO