Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mig


rör

när jag inte rör mig

händer inget

inget råkar bara hända av ett vinddrag fjärilsvingens

eller utav var jag råkar vara
vara där i centrifugal kraft emot mig allt ska inåt till där

inget blir då jaggjort

heller inte snubblat på i steget jag tar näst




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-24 17:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ingenting blir bättre av sig själv", som Hela Huset Skakar uttryckte det.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Taly