Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bRor

ibland trillar tankarna ut,

Det där innerst dolda

Ordlöst när det regnar som mest

Som skam och röda kinder

En åthäva, en djupsam gest. 

 

Det är då förankringen  öppnar famn

tar tag i djupaste gömsle

Man tar fäste med blick

Jordar sitt steg

Och öppnar mot de som ingick 

 

Ty hjärtat har har fränder

En djupsuck bort

Någon som håller genom allt svårt

vet att jag är och har alltid vart

Din syster när du faller hårt.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-23 20:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fint <3
2018-02-24

  Anya VIP
Fint om syskonkärlek.
2018-02-24

    ej medlem längre
Fint <3
2018-02-23

  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP