Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

barndomens
oändliga sommarlov
när försvann de?

konsten
att inte irritera sig över dåligt väder
kan nån lära mig den?

kanske
sommaren egentligen är
ganska överskattad?

och faktum är
att jag gillar alla årstider
det kallas attityd...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP