Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

En morgon
Gnistrar vit
Av dagg som
Sipprat ner som
Iskristall

En dag
Som var
Den vinter
Som blev
Av

Sen strålar
Sol
Och våren kom
När någon
Vände sig
I vinden

I bäcken kläcks
En slända
För en dag
Sitter på ett
Groblad
I
Värmen där

På stigen går små fötter
Första gången
Utan skor
Det blir
En vår
I
År igen




Fri vers (Fri form) av Elisa Day
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-23 21:59



Bookmark and Share


  Elisa Day
??
2018-03-01

  BenGust VIP
Det indefinita pronomet "någon" fördjupar bilden av det det vårliga.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisa Day
Elisa Day