Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Pyroman - ur Schackpoesi "

En gång i tiden
så brann det på brädet

Nu är det bara
en mängd siffror och varianter

Men datorerna
kan aldrig ta i från oss
fantasin och känslan
när man sätter igång
en eldsvåda på ett
schackbräde

© Christer Johansson 2018-02-23




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP