Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naivt språkbruk

Svenska språket håller på att bli förbarnsligat

Blippa, Podda,Swisha osv.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-23 22:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Håller med, förstår inte varför språket måste bli så förfulat bara för att nya ord kanske måste användas? Kan man inte välja lite finare ord iallafall? Brrr...
2018-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Sannerligen ingen utveckling, det blir mer och mer invecklat!
2018-02-24

  Ingrid Trolle
Du har så rätt.
Vårt språk är
våldtaget och
kommer om 30-40 år
vara ett minoritetsspråk
och svenskarna kommer
att prata engelska, för vi
är ju duktiga.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP