Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

portkoden


längst ute bland bränningarna
rastar stormfåglar
obekymrade bland rester
av ett vrak
i en skog av uppkastad tång
minnet av vinterns vrede
lyser över de ödsliga
strändernas guld
Regnet står avvaktande
i dörren innan fingret
trycker koden
som öppnar porten
till måsarnas gästabud




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2018-02-23 22:57



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Spännande denna!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP