Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud...det omedvetna




om ordet gud
är vårt mer "förståeliga" uttryck
för vårt omedvetna

hahahahahahaha




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-23 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP