Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karneval

du jag tänker att jag inte varit
här så mycket förut
att jag trodde det skulle vara och
kännas enklare
någon säger att det är lathet




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 256 gånger
Publicerad 2018-02-24 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bara att sätta på påfågelfjädrarna och sluta fasta.
2018-02-24

  Larz Gustafsson VIP
"Det var karneval i Caracas"

Order "karneval" har med kött att göra. Det härleds därifrån.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3