Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt

solkatter som plingas blir bestulna
på sin plinga




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 306 gånger
Publicerad 2018-02-24 02:47



Bookmark and Share


  i af apa
nemän
så är ett!
2018-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Solkatter är kortlivade.
Mer kortlivade än dagsländor.
"Bländverk, irrglans, återsken", som det sjöngs i vinjetten till "Kråkguldet".
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3