Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20171201 01:32


stjärnor



se hur stjärnklart det är i natt
månen vandrar sin tysta ban
sov på din bädd,
sov lugnt och stilla
dröm om björkarnas gröna hus
akta dig för underjordiska strömmar
gå inte för nära dina drömmar
de äro rök och farliga
de är ett finger
där svarta moln målar himlen i gräsgrönt
och grällt lila
mot mödans gråa vadmal
Oron du inte lever
du inte finns mer
vita fåglar flyger fram och tillbaka
kol och sand på vassa kant
väntar natten dagen
leva förgäves är att
sippra ut och dö




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-24 07:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland undrar jag har jag skrivit det där..ett tag sedan..så sant

2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP