Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blank yta

Drömmen
Så skör
Glömd
men så nära ytan

Inte en krusning
men en våg
En tyfon
av känslor

Storm
Sen stiltje
En blank yta
som bedrar




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-24 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Krusning" och "sen stiltje"

Mumsfillibabba!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Leonina