Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda nyheter!

Min katt äter mer än innan!
Innan-så åt han ingenting!




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-24 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var som kattan!
2021-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ett litet framsteg i alla fall...bra...
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim