Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt ut din gamla styrka.

Du har varit stark länge nu.
Dina känslor tränger sig fram.
Du kämpar för att hålla dem inne
men gammal styrka är inget att spara på.

Den måste ut och gör det via tårar
men var inte orolig för jag ger dig ny.
Du gav mig kärlek när jag var ett vrak
och nu är det min tur att vara styrkegivare.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-24 10:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin text <3
2018-02-25

  Niliboy
Fint, ja nu är det
Din tur att ställ upp!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream