Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsdrömmar från Hälsingland

Jag går ovan snön och hör knastret ljuda
det får mina hjärnspöken att försvunna ett tag.
När jag går igenom skogen i ljuva Hälsingland
är varje steg ett vackert äventyr.

Nattklubb och casino är inget för mig.
Vräka i mig sprit och för mycket kalorier
det klarar jag mig gärna utan.
Jag tar mig en mun utav skogens aromer.

Timmar är tysta och fylld utav drömmar.
Färger är starkare än någon blinkande lampa.
På en sten i en glänta där sitter jag
och spelar högt på min fiol.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-24 10:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) härlig vandring
2018-02-25

  Niliboy
Fint!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream