Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön är svart

Snön är svart
kylan är varm

men färgen grå
har ingen motsats

svart och vitt
konfronterar varann

men färgen grå
står utanför

svart är svart
och vitt är vitt
men grått är både ock





Fri vers av Petter Wingren
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-24 12:38



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Arten är kall
individen varm

Tor Ulven

(ungefär, som grå)
2018-03-13

  Cikoria Blå VIP
Färgen grå var ämnet i radioprogrammet
STIL igår. Jag har aldrig tänk på den färgen på det sättet förut.

2018-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Snö är en styggelse.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren