Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor

Är vägen
redan klar?
Är livslinjen
utstakad från födsel?
Ödet eller
tillfälligheter?
Så många möten
så mycket händelser!
Slump eller möter vi
människor vi behöver möta?
För att lära oss det vi behöver
känslor,stort och smått.
Så många frågor
så lite svar!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-24 18:34



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Viktiga frågor, som inte
har några svar. Något att
fundera på. Bra.
2018-02-25

  Yrre VIP
Ja, svårt att googla detta! Bra denna.
2018-02-25

    ej medlem längre
Ja, ibland undrar man hur och varför saker händer och sker...ibland förstår man men oftast inte....
2018-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa frågor får man aldrig svar på, men visst funderar man...
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP