Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänta vår


Vänta vår
Vårvänta
Vacker väntan




Bunden vers (Haiku) av Flying Anna VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-24 19:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och nu ser den inte ut att behöva bli så där sjusärdeles lång.
Våren inte bara närmar sig city - den är här!
2018-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om allas vår väntan och längtan!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP