Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cefnfor




vi bygger i vår stad 
vinden duggregn
båtens envisa näsa 
tar oss fram 
fram och förbi 

lyftkranarnas halsar 
de övervakande nackarna
molnen har lagt sig stilla 
som ett lock över vår

kvinnan på bussen 
hon skall köpa kaffemaskin 
hans fonder har gått upp

livets förgänglighet
stockholmarna lantställena 
dit de åker var helg och gråter 

senvinterns ständiga syssla
hur skola människan fånga dagen
som att andas in töcken
är det här det är fest?

en diva skall äta på fina fat
vi bygger ut i år
hennes farfar har dött
fiskbensparketten

där kan hon dansa
och låtsas att hon lever

vi bygger i vår stad 
om jag rätar på mig
skönjer jag havet




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-24 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP