Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Ibland kommer tankarna
på oväntat besök
skapar fundersamt
nyfikenhet

Ibland slår tankarna
liksom bara rot
förgrenar sig
biter sig fast

Ibland avger tankarna
en malande ton
som vibrerar konstant
envetet envist

Ibland tystnar tankarna
eftertänksamt vilande
inväntar nästa drag
och föds på nytt




Fri vers av AjBi
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-24 23:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ord från verkligheten.
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi