Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men jag skulle ju aldrig mer få ett återfall i anorexi. Det är lättare sagt än gjort.


Sjukdomssaknad



Längtar efter att dö, men bara sådär långsamt
att allt vitalt med mig hinner dö
innan hjärtat gör det och bara sådär
så det skaver i ögonen på alla utom mina, för att
allt med min kropp är så vasst och visset och dött
men bara inte helt dött än bara inte helt hopplöst men
så nära
det går komma
så nära döden det går
utan att dö på riktigt

.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-24 23:22



Bookmark and Share


  reminiscenser
det är som att du skriver mina ord. önskar att jag kunde lindra din smärta, livet kommer, jag lovar
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver