Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magi


jag älskar nu

kvällens djupblå tystnad

jag står med bara sockorna
i gräset
insvept
i inget annat
än en stor filt

och pulsen slår
upp mot tusen stjärnors guldglans...

och jag tror
tror på ännu en soluppgång

tusen och en dag
för oss!















Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-24 23:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bild målar du upp. Så fint att stå där med bara sockor insvept i en filt. Strålande.
2018-02-26

  stig wikman
MAGISKT
VACKERT.
2018-02-26

  Respons VIP
Ögonblickets magi!
2018-02-25

    ej medlem längre
Guldpoesi!!!
2018-02-25

  Janina Kaminska
Underbar känsla rakt igenom.
2018-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dikt i kärlekens namn!
2018-02-25

    ej medlem längre
gränslös och Evig +
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP