Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maerdéione




med dröm, med kropp, öga och huld
utan jordgräns

vänder åter mig om
med ett knippe eldrot och solmjölk


Runt tjärnen växer stjärnor
och en vinterblomma ännu










Fri vers av J-M
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-26 14:19



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Starka rader som ger en eftertänksam lätt melankolisk känsla.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M