Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Is och sand


haiku25feb18

Inga måsar flög 

över vågens vita skum

Sandens ismönster




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP